Szia,
btcboss2022. Régi hozzászólás, lihtsalt érdekel a válasz. Jellegzetes illatból megérthetjük, et a finom, édes, vegyszeres, jellegzetes Speed illatra gondoltál? Vagy midagi muud?
Sest ma ei ole esimest 8 aastat lõhnanud, aga isegi 20 aasta pärast mäletan seda täpselt.
Ma ei ole pärast seda head näinud. Vahel satun siin mingi surnud paska peale, kus see lõhn tundub olevat jälgedes tuvastatav, aga ei ole. Täna on meie turul see punkt, kus suvel tuli mingi nikotiinikollane midagi välja, tundub, et see on alguses ehk 50% mõju, aga siin on 20-30% maksimumid. 1G nina sisse, kõik närvikiud vibreerisid, nuusutasin, ahmisin, keerutasin, tõeliselt kruttis... Pärast 2 tundi teravat kainet, pärast 3 tundi rüüstasin kodus külmkappi, sõin end surnuks. Pärast seda magasin 10 tundi nii sügavalt kui enneaegne laps, kes on just pandud uude inkubaatorisse. Ma ei suutnud päevade jooksul tema lõhna tuvastada, aga ma teadsin, et tunnen teda, ja see oli üsna tavaline lõhn. Siis sain aru. See lõhnas nagu tugev, magus kohviliköör. Mitte sarnane, lihtsalt samasugune.
Ma ei tea, mis kurat see oli. Aga minu kogemus amfetamiiniga, millega ma alguses tekitasin sarnase alguse, ma ei klounud sellega 3 tundi, vaid kloppisin oma lõuaga ilma silmapilguta 3-4 päeva.
Neil on juba aktiivse aja jooksul kõrvaltoimed, mis tekitavad pingeid ja pealegi ei tunne sa ennast sellest paremaks, tegelikult... See teeb sind lolliks. Mida iganes sa teed, see võtab kolm korda rohkem aega kui tavaliselt, sest su keha keerleb asjata, aju varjutab seda ja sa kiirustad. Oh, ja see tekitab selliseid mäluprobleeme, et sa otsid pidevalt kõike, sest niipea kui sa midagi ära paned, unustad juba, kuhu sa selle panid. Ma tänaseni ei tea, mis kraam oli, aga ei näe seda enam kunagi. Seda müüakse amfetamiinina ja sa saad selliseid nutikaid seletusi, kui sa teemat tõstatad, et "amfetamiini saab teha 10 erineval viisil." Sa ütled mulle, et amfetamiin on amfetamiin ka siis, kui sa teed seda teistmoodi. Sellele ei ole enam vastust.
Nii et vastutasuks selle olukorra eest, milles sa selle kirjutamise ajal olid... ma viskaksin kohe kõik Mos Eisley registreeritud elanikud.