Szia,
btcboss2022. Régi hozzászólás, csak érdekel a válasz. Jellegzetes illatból megérthetjük, hogy a finom, édes, vegyszeres, jellegzetes Speed illatra gondoltál? Vagy valami más?
Pentru că pe prima nu am mai mirosit-o de 8 ani, dar chiar și după 20 de ani, îmi voi aminti exact.
Nu am mai văzut unul bun de atunci. Uneori dau peste niște rahat mort aici, în care mirosul pare să fie detectabil în urme, dar nu este. Astăzi, piața noastră este în punctul în care a ieșit ceva galben nicotină în vară, se simte că are poate un efect de 50% la început, dar aici sunt maximele de 20-30%. 1G în nas, mi-au vibrat toate fibrele nervoase, am sforăit, am gâfâit, m-am învârtit, chiar am dat-o în bară... După 2 ore, sobrietate bruscă, după 3 ore am răscolit frigiderul de acasă, am mâncat până am murit. După aceea, timp de 10 ore am dormit la fel de profund ca un copil prematur care tocmai a fost pus într-un incubator nou. Zile întregi nu i-am putut identifica mirosul, dar știam că îl cunosc și era un miros destul de obișnuit. Apoi mi-am dat seama. Mirosea a lichior de cafea puternic, dulce. Nu similar, doar la fel.
Nu știu ce naiba a fost asta. Dar experiența mea cu amfetamina, cu care am produs un început similar la început, nu m-am prostit cu ea timp de 3 ore, ci am făcut clic pe maxilar fără a bate o pleoapă timp de 3-4 zile.
Acestea au deja efecte secundare în timpul activ care vă dau un sentiment de tensiune și, în plus, nu vă veți simți mai bine din asta, de fapt... Te face prost. Orice ai face, îți ia de trei ori mai mult timp decât de obicei, pentru că corpul tău se învârte în zadar, creierul tău îl eclipsează și te grăbești. Oh, și provoacă astfel de probleme de memorie încât cauți mereu totul, pentru că imediat ce pui ceva deoparte, uiți deja unde l-ai pus. Până în ziua de azi, nu știu ce era chestia aia, dar nu o mai văd niciodată. Aceasta este vândută ca amfetamină și primești explicații atât de inteligente atunci când aduci în discuție subiectul că "amfetamina poate fi făcută în 10 moduri." Îmi spui că amfetamina va fi amfetamină chiar dacă o faci într-un mod diferit. Nu mai există un răspuns la asta.
Așa că, în schimbul situației în care te-ai aflat când ai scris asta... aș da gât tuturor locuitorilor înregistrați din Mos Eisley chiar acum.