@thevines2: Așa simt și eu. Nu-mi pasă cât de mult mai bune sunt medicamentele murdare, este mai bine să compensezi cu o a doua substanță pură. Drogurile murdare sunt doar mai multe substanțe necunoscute oricum.
@K-Cyanide: De unde știu că nu ai precursor nereacționat, produse secundare și HCl în produsul tău? Oh, da, ai, de aceea e mult mai bun. Poți să inhalezi și detergent de canalizare și te vei simți bine, dar ar trebui?
Faceți un produs pur. Nimănui nu-i place? Boohoo fă altceva ce le place și fă-o cum trebuie. Poți face metamfetamină într-un stingător de incendiu cu baterii vechi, dar ar trebui?
Ești atât de bun, de ce nu izolezi izomerii și produsele secundare, să le testezi biologic și apoi să le trimiți la spectrometria de masă? Acest lucru vă permite să aprofundați studiul și să știți dacă le oferiți clienților un produs prost. Îți pasă de asta sau sunt bani pentru tine?Retorică.
Metoda dvs. este proastă. Toată lumea știe asta. La fel și tu. Ai o atitudine de "destul de bună pentru stradă" și mi se pare ofensatoare. Probabil că ai tăiat-o și cu cofeină și lapte praf, nu? 4mmc-ul tău nu este stimulant? Ai uitat izomerul R sau ceva de genul ăsta? Am văzut cristale frumoase de 4mmc, dar tu ai pudră bronzată pe care o numești 99% și care nu este stimulantă? Ești un mincinos și un vânzător ambulant. Fiecare pas al metodei tale este un gunoi, de aceea văd acest fir apărând în fiecare zi, care îți scoate în evidență greșelile și modul tău otrăvitor de viață. Un nume de utilizator foarte potrivit, frate. Știai ce faci lol
Deci, mă întreb, ce e mai bun, țigaretele sau nicotina?