Máte k dispozícii kaly. Žiadna polievka pre vás! (Polievka=psuedo)
Na väčšinu tabletiek nemôžete použiť alkohol akéhokoľvek druhu. 1 ml alkoholu aktivuje niečo, čo premieňa psuedo na chlorid sodný a vytvára nekonečné množstvo gaku.
Voda tiež aktivuje tento gakk, takže zabudnite na používanie vody ako rozpúšťadla alebo voľné vypúšťanie psuedo. Našiel som len jednu metódu a váham, či ju mám zverejniť, pretože výrobcovia gaku a tvorcovia tabletiek čítajú aj tieto fóra a zmenia svoj vzorec, aby bojovali proti akémukoľvek úspechu tajných chemikov.
Tajomstvo však spočíva v umývaní nechlórovaným čističom brzdových súčiastok. K dispozícii vo Walmarte alebo v ktoromkoľvek obchode s autodielmi v ktorejkoľvek krajine.
Nastriekajte na hmotu pilulku a nechajte ju nasiaknuť 15-20 minút alebo dlhšie, ak chcete. Prefiltrujte hmotu a kvapalinu zlikvidujte. Tento krok opakujte dovtedy, kým sa v umývacej kvapaline neobjavia žiadne ďalšie škvary alebo oleje.
Teraz môžete hmotu piluliek rozpustiť v xyléne, éteri alebo najlepšie v hexáne, ak ho môžete zohnať. QD čistič elektroniky je väčšinou hexán, ale nikdy som ho nepoužil na splyňovanie. Filtrujte a odparte rozpúšťadlo alebo pridajte roztok hydroxidu sodného, ak potrebujete voľnú bázu na redukciu brezy. Výťažok je trvalo 90 % a viac veľmi čistého psuedo.
Čistič brzdových súčiastok rozpúšťa všetky gakk a prísady. V skutočnosti rozpúšťa všetko okrem psuedo. Najprv ho vyskúšajte na niekoľkých tabletách, pretože som ho nevyskúšal na všetkých značkách a prípravkoch, ale zatiaľ som nebol sklamaný. Mám určitú značku tabletky, ktorú dostávam, a môžem dvakrát umyť čističom brzdových súčiastok a použiť hmotu tabletky ako je v redukcii kyseliny hydriodovej, pretože všetko, čo zanecháva, je čisté psuedo. Žiadne vriace rozpúšťadlá!!
Skúste to a uvidíte a veľa šťastia, priatelia.