Moje syntézy po adícii cucl2 a refluxe stále bublajú. Mám ešte vákuovo destilovať ipa z alebo počkať ?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 11
Pred filtrovaním som pridal malé množstvo CH₃COOH, aby som zabil Nabh4.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 11
Informujte nás o.. Podarilo sa mi vydestilovať IPA a veľmi nepatrné množstvo produktu prešlo spolu s IPA. Konečne sa mi podarilo vidieť plávajúci olej. Keďže som v tom čase nemal funkčný podtlak, extrahoval som pomocou NP. Fungovalo to len nájsť.
Zaujímavá však bola žltooranžová farba, ktorá zostala v NP.. bolo to cítiť veľmi sladko, čo ma prinútilo uvažovať, či to bol P2P, ktorý sa úplne nezredukoval.
Zaujímavá však bola žltooranžová farba, ktorá zostala v NP.. bolo to cítiť veľmi sladko, čo ma prinútilo uvažovať, či to bol P2P, ktorý sa úplne nezredukoval.
Áno, momentálne som ju vákuovo destiloval. V prijímači mám číry produkt, rovnako ako ipa. Olejový kúpeľ mám pri 70 C, ale teplota pary je pri 50 C. Dúfam, že som niečo pokazila, lebo moje magnetické miešadlo nebolo dosť silné a teraz mám na vrchu číru vrstvu a na zemi tento tvrdý kal. Myslím, že nabudúce budem musieť investovať do kpg miešadla.