Ενώ ο aaron έκανε καλές δουλειές με πολλούς και γενικά είχε καλό ρυθμό σχετικά με τις παραγγελίες του, για μένα όλα σχετικά με αυτόν ήταν ύποπτα από την αρχή, επειδή μπορούσα να πω ότι δεν ασχολείται πραγματικά με την κοινότητα για προσωπικούς σκοπούς και επίσης το ευρύ απόθεμά του που ποτέ δεν φαινόταν να είναι μαζί στο ίδιο μέρος απλά μου φαινόταν σαν "Darknet Vendor 101", ούτως ή άλλως το dropshipping είναι ένα σύγχρονο επιχειρηματικό μοντέλο, αλλά το βρήκα φτηνό να έχεις αυτή τη μορφή διαφήμισης όταν σαφώς δεν είσαι ο τύπος
Λόγω της ύποπτης συμπεριφοράς του, πραγματικά μεγάλωσα πολύ κακία απέναντί του, για το γεγονός ότι θα εκμεταλλευόταν αυτή τη μεγάλη κοινότητα για το προσωπικό του κέρδος.
Τα ψέματα συνήθως ποτέ δεν οδηγούν μακριά, σε αυτό το περιστατικό η ενδιαφέρουσα πλοκή που έχει δημιουργήσει ο aaron γύρω από αυτόν και τις πολλές άλλες περσόνες (αγοραστές και πωλητές) που έχει σε αυτή την αγορά αποκαλύφθηκε για μένα στις 29 Αυγούστου του τρέχοντος έτους. Ωστόσο, δεν ένιωσα ότι ήθελα να κάνω κάτι γι' αυτό, επειδή το να έχεις διαφορετικές ταυτότητες στο darkweb είναι κάτι, το οποίο είναι πολύ συνηθισμένο και κάτι που κάνω κι εγώ.
Παρ' όλα αυτά, ήταν 22 Αυγούστου όταν ένας χρήστης επικοινώνησε μαζί μου στο Breaking Bad, ζητώντας μια μεγάλη ποικιλία ναρκωτικών αλλά κυρίως Oxycodone για ιδιωτική χρήση. Μπήκαμε σε συζήτηση και ήταν περίπου μια εβδομάδα αργότερα, όταν το πακέτο ήταν καθ' οδόν. Ήταν εκείνη η στιγμή που ο αγοραστής επικοινώνησε ξανά μαζί μου με το ακόλουθο μήνυμα:
Οπότε σε αυτό το στάδιο θα ήθελα να κάνετε ένα διάλειμμα, να ανοίξετε τη συνεδρία και να δείτε αν αυτή η ταυτότητα μπορεί να σας είναι γνωστή
Η ιστορία συνεχίζεται...
Καθώς δεν είχα ποτέ πριν επαφή σε συνεδρία με τον aaron, δεν μπορούσα να δω τι επρόκειτο να εκτυλιχθεί και προχώρησα στην επικοινωνία με τον χρήστη με ένα τεμπέλικο μήνυμα "Yo Gordon" για να τον ενημερώσω ποιος είμαι.
Μετά από 2 ώρες και 2 λεπτά το αίτημα μου για μήνυμα έγινε αποδεκτό. Ο χρήστης απάντησε:
Όταν προχώρησα σε αντιπαράθεση μαζί του λέγοντάς του:
Δεν είπε τίποτα για όλη την ημέρα αν και ήταν ΠΟΛΥ ανταποκρινόμενος πριν και στις ΗΠΑ ήταν ακόμα μεσημέρι
Συνέχισα να ψάχνω:
Ο ίδιος βγήκε και είπε:
Για μένα είναι αρκετά ξεκάθαρο
Ο χρήστης BB που μου έστειλε το προφίλ επίσης δεν απάντησε για μία ημέρα και στη συνέχεια είπε: "Ο χρήστης BB που μου έστειλε το προφίλ επίσης δεν απάντησε για μία ημέρα και στη συνέχεια είπε:":
Όταν απάντησα:
Δεν έλαβα απάντηση, όταν παραδόθηκε το πακέτο δεν επικοινώνησα ξανά, αλλά ο λογαριασμός είναι ακόμα ενεργός από σήμερα (τελευταία φορά ενεργός: 9 Οκτωβρίου 2023)
Αυτό μπορεί να αφήνει ένα μικρό περιθώριο ερμηνείας, αλλά για μένα τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα.
Από τα στοιχεία που βλέπω στη διεύθυνση το άτομο πίσω από το λογαριασμό είναι από τις ΗΠΑ! (Μη μου ζητάτε τη διεύθυνσή του
)
Θα μπορούσα να προχωρήσω στην προσθήκη αποδείξεων των παραπάνω δηλώσεων (screenshots + βίντεο) που έχω αλλά είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας!
Άλλες καταστάσεις που έχουν οδηγήσει στην άποψη μου για τον aaron είναι οι εξής:
1. Όταν μόλις ξεκίνησα ως πωλητής είχα χρήστες όπως ο Chobeskunk και 2 άλλους ανθρώπους από τη Γαλλία που περίμεναν μια απάντηση από τον aaron για πάνω από 3 εβδομάδες ήδη μετά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας και την αποστολή νομισμάτων, αυτό κυριολεκτικά δεν σταμάτησε ποτέ από τότε που οι άνθρωποι έρχονταν εδώ κάθε τόσο με το ίδιο θέμα του να είναι ghosted για εβδομάδες και αυτό είναι πριν από 4 μήνες.
Ghosting μετά τη λήψη μιας παραγγελίας = απάτη
2. Η κοκαΐνη του δοκιμάστηκε στο 70%, διαφημιζόταν στο 90%+.
3. Ο κόσμος παρήγγειλε μεθαμφεταμίνη, πήρε 4MMC
4. Παραδέχεται ότι μου πουλούσε οξυκωδόνη με φεντανύλη στο Session.
5. Δημοσιεύει για 95% 4MMC αλλά στέλνει βρώμικα σκατά σε πελάτες. Όταν αυτό βγαίνει προς τα έξω λέει πραγματικά ότι το χειρίστηκε πετώντας στο εργαστήριο με το αεροπλάνο για να βελτιώσει τη δουλειά των χημικών του
Παιδιά, όλα αυτά είναι τόσο άσχημα, δεν μπορώ να πιστέψω πώς θα μπορούσε να συνεχιστεί τόσο πολύ και μακριά και πώς αυτός ο τύπος δεν έχει απαγορευτεί ακόμα;? Ήταν γελοίο να το παρακολουθήσετε, αλλά ειλικρινά, θέλουμε αυτό το είδος της προσοχής που ένας χρήστης που αγόρασε ναρκωτικά στο Breaking Bad μπήκε στο νοσοκομείο από αυτό; ο aaronstevens πρέπει να φύγει και κάθε ένας από τους δευτερεύοντες λογαριασμούς του!
Πραγματικά αναρωτιέμαι πόσα χρήματα εξαπάτησε τους ανθρώπους.
Πραγματικά ζητώ επιτακτικά την ανάγκη αναγκαστικών συναλλαγών escrow στο Breaking Bad, οποιοσδήποτε τραβάει τους ανθρώπους εκτός του φόρουμ θα πρέπει να απαγορευτεί αμέσως αν δεν έχει χορηγηθεί από τους διαχειριστές.