φίλε, για να είμαι ειλικρινής , θα πρέπει να έχεις λίγη περισσότερη υπομονή, και ίσως να μην νομίζεις ότι οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι μόνο και μόνο επειδή ρωτάνε κάτι που ξέρεις εύκολα.....
Τέλος πάντων, απάντησες κάτι πολύ διαφορετικό σε αυτό το νήμα σχετικά με το πότε αρχίζεις να προσθέτεις την κετόνη και τη μεθυλαμίνη αφού ξεκινήσει το αμάλγαμα, σωστά ρώτησα για την καλύτερη στιγμή να τα προσθέσω αυτά, και όπως είπε ο diogenes για παράδειγμα, και συμφώνησες, η καλύτερη στιγμή είναι όταν εμφανιστούν τα πρώτα 3 σημάδια αντί να περιμένεις πολύ...
Αυτό είναι που ζητάω, ξέρω πώς να κάνω αμφεταμίνες.
μπορώ να καταλάβω ότι αυτές οι ερωτήσεις είναι βαρετές για εσάς, τότε θα σας συνιστούσα να μην απαντήσετε σε αυτό.
Ξέρω βαθιά πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς και αν θέλω πραγματικά να βοηθήσω, θα το κάνω ευγενικά , επειδή κάποιος έχει την ίδια αμφιβολία που είχατε πριν από καιρό.
Μην το πάρετε ως υπονοούμενο, απλά το λέω.
όσο για τους μη αγγλικούς ανθρώπους που προσπαθούν να μιλήσουν, να είστε υπομονετικός κύριε, υπάρχουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο που μιλούν ισπανικά παρά αγγλικά, και όταν ένας τουρίστας ή κάποιος έρχεται στη χώρα μου και προσπαθεί τουλάχιστον να μιλήσει ισπανικά είμαι πάντα χαρούμενος , ευγενικός και υπομονετικός.
τις προάλλες χρειάστηκε να επαναδιατυπώσω μια ερώτηση μόνο και μόνο επειδή νομίζετε ότι όλοι πρέπει να μιλάμε τέλεια αγγλικά..και κάθε άτομο που το διάβασε , σίγουρα το κατάλαβε.