ember, hogy őszinte legyek, egy kicsit több türelemmel kellene rendelkezned, és talán nem gondolnád, hogy az emberek hülyék, csak mert olyasmit kérdeznek, amit te könnyen tudsz.....
Egyébként, te valami egészen mást válaszoltál ebben a témában arról, hogy mikor kezdjük el hozzáadni a keton és a metilamint, miután az amalgám elkezdődött, én helyesen kérdeztem, hogy mikor a legjobb ezeket hozzáadni, és ahogy diogenes mondta például, és te egyetértettél, a legjobb pillanat az, amikor az első 3 jel megjelenik, ahelyett, hogy túl sokat várnánk....
Ezt kérdeztem, tudom, hogyan kell az amfetaminokat csinálni.
megértem, hogy ezek a kérdések unalmasak számodra, akkor azt javaslom, hogy ne válaszolj rá.
Tudom, mélyen sok dolgot sok területen, és ha tényleg segíteni akarok, ill csinálni kedvesen , mert valaki ugyanazt a kétséget, hogy volt idővel ezelőtt.
Ne vedd sértésnek, csak mondom.
Ami a nem angolul beszélni próbáló embereket illeti, legyen türelmes uram, sokkal több ember van a világon, aki spanyolul beszél, mint angolul, és amikor egy turista vagy valaki eljön az országomba, és legalább megpróbál spanyolul beszélni, én mindig boldog vagyok, kedves és türelmes.
A minap át kellett fogalmaznom egy kérdést, csak azért, mert ön szerint mindannyiunknak tökéletesen angolul kell beszélnünk..és minden egyes ember, aki elolvasta, biztosan megértette.