nos , én teszteltem az amalgámot öblítéssel és öblítés nélkül, és az eredmény ugyanaz a hozam.... akkor inkább az öblítést választom, hogy legalább egy részét eltávolítsam, az mdma előállításában sok útvonal van, de ha úgy döntesz, hogy lúgos-savas extrakciókat csinálsz , a HG-nek csak ki kell jönnie , amúgy is, ha a hozam ugyanaz...miért nem próbálja meg kiküszöbölni a legelső lépésben? talán a végeredményben nem fontos, de ha kevésbé lehet kitéve a HG-nek, miközben eléri ezeket a lépéseket, azt hiszem, megéri a 3 percet az öblítési lépésben.
Ami a p2np-t illeti, szerintem egyáltalán nem szükséges, hogy az AL fólia teljesen "megolvadjon" (my english haha), úgy tűnik, hogy sok nem reagált fóliát el lehet dobni hozamveszteség nélkül, de az MDMA-ban, ha nem várjuk meg, amíg az AL fólia teljesen reagál, nagy hozamveszteséget fogunk szenvedni.
Ami a hőmérsékletet illeti, azt hiszem, alkalmazni kell a megfelelő reakcióhőmérséklet megtartására, még akkor is, ha az exotermikus reakció befejeződött, ha kész, a buborékos stb. tovább fut, és kevesebb időt kell várni....
Ha hagytuk, hogy a saját, a reakció folytatódik, amíg minden reagált, de ez késleltetheti több mint 12 órát, általában hagyta, hogy egy éjszakán át.
mivel az amalgám egy egyensúlyi nehezen ellenőrizhető al 100% -ban kell folyamatosan figyelni, ideális esetben azokban a 6 órában be kell fejezni a reakciót, külső hőmérséklet nélkül, de ez attól függ, hogy a döntés talán másodpercek? csak várni, hogy sötét szürke... várni, amíg a fólia lebeg? amikor ez megtörténik, mennyi várni, amíg öblíteni, vagy adjunk hozzá a prekurzorok?
Talán egy nap képes leszek mindig ugyanazt csinálni, de ez a nap még nem érkezett el haha
Bocsánat az én SpainGlish