- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 5
jó napot mindenkinek, van 6kg efedrinem, már elkezdtem a hipofoszforos úton keresztül a teszteket, a sav, ami nálam van 80%-os, oké? vagy milyen koncentrációban kell lennie?
Miután megcsináltam az egész folyamatot, a végén az olaj elvált a vizes résztől, a sárga metamfetamin olaj és egy barna színű réteg is képződött, toluolnal elválasztottam és a barna szín eltűnt, dekantáltam, majd HCL gázban elkezdtem a kristályosítást, 5-re csökkentettem a ph-t és semmi nem történt, tovább csökkentettem a ph-t, amíg nullára nem ment és egy nagyon sűrű réteg képződött az alján, Egy órára rátettem egy rotaevaporátorra, hogy eltávolítsam a toluolból és miután kivettem a golyót a rotaevaporátorból olyan lett mint egy latyak, 24 órát vártam, hogy megszáradjon és még mindig nedves volt, nem tudom mi volt a hibám, de nem tudtam kikristályosítani a célt, nagy segítség lenne, ha meg tudnátok nekem magyarázni, hogy hol hibáztam, nagyon köszönöm szépen.
Miután megcsináltam az egész folyamatot, a végén az olaj elvált a vizes résztől, a sárga metamfetamin olaj és egy barna színű réteg is képződött, toluolnal elválasztottam és a barna szín eltűnt, dekantáltam, majd HCL gázban elkezdtem a kristályosítást, 5-re csökkentettem a ph-t és semmi nem történt, tovább csökkentettem a ph-t, amíg nullára nem ment és egy nagyon sűrű réteg képződött az alján, Egy órára rátettem egy rotaevaporátorra, hogy eltávolítsam a toluolból és miután kivettem a golyót a rotaevaporátorból olyan lett mint egy latyak, 24 órát vártam, hogy megszáradjon és még mindig nedves volt, nem tudom mi volt a hibám, de nem tudtam kikristályosítani a célt, nagy segítség lenne, ha meg tudnátok nekem magyarázni, hogy hol hibáztam, nagyon köszönöm szépen.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 43
Mindössze annyit kellett tennie, hogy elválasztja az fb olajat a maró víztől a. Egy szeptikus tölcsérben mossuk az fb olajat egyenlő mennyiségű dh20-mal dobjuk el a dh20-at, majd adjunk hozzá egyenlő mennyiségű vízmentes acetont tritáljuk hcl savval, amíg a pH 5,8 volt, adjunk hozzá 1 ml dh20-t minden gramm met hcl-hez, majd pároljuk el, mielőtt a tetején lehaboznánk t tegyük egy sötét szekrénybe, és hagyjuk, hogy a természet tegye a dolgát, nem kell gázosítani és megnehezíteni a dolgokat.
- Reaction score
- 43
Most olvastam el ezt rendesen pH 0 nagy nem nem kell freebase újra, és a megy, hogy elveszíti a termék is nézi a főzőpohár van övezett, amikor csinál desztilláció és hozta marószert át az olaj, amikor csinál desztilláció akár egyszerű vagy gőz nem tovább, mint egy negyedét az út lefelé a kondenzátor akkor gőznyomás ok lassú és egyenletes nyeri a versenyt itt betegek
Szintén nem fogsz jeget készíteni a termék gázosításával, akkor fehér port készítesz, amelyet vízmentes acetonnal kell szűrni, majd vízmentes acetonnal mosni, majd dh20 vagy oldószerrel átkristályosítani.
Szintén nem fogsz jeget készíteni a termék gázosításával, akkor fehér port készítesz, amelyet vízmentes acetonnal kell szűrni, majd vízmentes acetonnal mosni, majd dh20 vagy oldószerrel átkristályosítani.
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
A ph-szint nem csökkenhet 5,8 alá, újra extrahálja a pH-t nátrium-hidroxiddal újra 13-ra, és gondosan kristályosítsa ki.
Ha a hcl-gáz nem működik, próbálja ki ezt:
Tegye a toluol réteget egy főzőpohárba, és adjon hozzá ugyanannyi tiszta vizet, cseppenként óvatosan adjon hozzá hcl-t, hogy a pH 5,8 legyen (a pH mérésekor a vízréteget mérje, ne a toluol réteget).
Hosszú ideig rázza erőteljesen, és válassza le a vízréteget, a víz elpárologtatásával
Elnézést a rossz ang
Ha a hcl-gáz nem működik, próbálja ki ezt:
Tegye a toluol réteget egy főzőpohárba, és adjon hozzá ugyanannyi tiszta vizet, cseppenként óvatosan adjon hozzá hcl-t, hogy a pH 5,8 legyen (a pH mérésekor a vízréteget mérje, ne a toluol réteget).
Hosszú ideig rázza erőteljesen, és válassza le a vízréteget, a víz elpárologtatásával
Elnézést a rossz ang
↑View previous replies…
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
- By B.d.p.n.e
Próbálja meg a kristályok tisztítását:
Helyezze a szűrőpapírt egy üvegtölcsérbe, és az összes kristályt vékony porrétegben terítse a szűrőpapírra, Ezután mossa le a kristályokat vízmentes acetonnal, majd szárítsa meg őket.
Ha még mindig vannak szennyeződések, a reakció a konstrukció során túl sok szennyeződéssel fertőzött, próbálja meg a moszkvai utat
Helyezze a szűrőpapírt egy üvegtölcsérbe, és az összes kristályt vékony porrétegben terítse a szűrőpapírra, Ezután mossa le a kristályokat vízmentes acetonnal, majd szárítsa meg őket.
Ha még mindig vannak szennyeződések, a reakció a konstrukció során túl sok szennyeződéssel fertőzött, próbálja meg a moszkvai utat
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Szia, elnézést a hosszú válaszért. Nagy kristályokra gondolsz? Külön d-Meth-re van szükséged, majd kristályosítani kell.
d-metamfetamin-hidroklorid szintézise borkősavval
https://bbgate.com/threads/methamphetamine-isomers-separation-by-tartaric-acid.9690/...