Lai gan aarons veica labus darījumus ar daudziem un kopumā bija labā tempā par saviem pasūtījumiem, man viss par viņu jau no paša sākuma bija aizdomīgs, jo es varēju pateikt, ka viņš nav patiesi iesaistījies kopienā personīgiem mērķiem, un arī viņa plašais krājums, kas nekad nešķita kopā vienā vietā, man vienkārši izskatījās pēc "Darknet Vendor 101", Jebkurā gadījumā dropshipping ir mūsdienīgs biznesa modelis, bet man šķita, ka tas cheesy ir šāda veida reklāmas, kad jūs acīmredzami neesat puisis
Sakarā ar viņa aizdomīgu uzvedību es tiešām audzis daudz spīts pret viņu, par to, ka viņš varētu izmantot šo lielisko kopienu viņa personīgo labumu.
Meli parasti nekad nenonāk tālu, šajā incidentā intriģējošais sižets, ko aarons ir izveidojis ap sevi un daudzām citām personībām (pircējiem un pārdevējiem), kas viņam ir šajā tirgū, man atklājās šā gada 29. augustā. Tomēr es nejutos tā, ka gribētu kaut ko darīt, jo dažādu identitāšu turēšana tumšajā tīmeklī ir kaut kas tāds, kas ir ļoti izplatīts un ko daru arī es.
Tomēr tas bija 22. augustā, kad ar mani sazinājās lietotājs Breaking Bad un lūdza dažādas narkotikas, bet galvenokārt oksikodonu privātai lietošanai. Mēs uzsākām sarunu, un apmēram pēc nedēļas pakete bija ceļā. Tas bija tas brīdis, kad pircējs ar mani sazinājās vēlreiz ar šādu ziņu:
Šajā posmā es gribētu, lai jūs pārtrauktu, atvērtu sesiju un paskatītos, vai šis ID jums varētu būt pazīstams
Stāsts turpinās..
Tā kā man nekad iepriekš nebija bijis kontakts sesijā ar aaron, es nevarēju redzēt, kas bija gatavs attīstīties, un turpināju sazināties ar lietotāju ar laisku ziņu "Yo Gordon", lai viņš zinātu, kas es esmu.
Pēc 2 stundām un 2 minūtēm mans ziņojuma pieprasījums tika pieņemts. Lietotājs atbildēja:
Kad es turpināju konfrontēt viņu, sakot:
Viņš neko neteica visu dienu, lai gan pirms tam viņš bija ļoti atsaucīgs, un ASV vēl bija pusdienlaiks.
Es turpināju rakt:
Viņš nāca ārā un teica::
Es saņēmu dažus fugazi paskaidrojumus, kāpēc mans klients viņu nosūta pie manis, jo aaron esot liels oksikodona piegādātājs ASV
Man tas ir diezgan skaidrs
BB lietotājs, kurš man nosūtīja profilu, arī neatbildēja vienu dienu un pēc tam teica: "Es neatbildēju:
Kad es atbildēju:
Es nesaņēmu atbildi, kad pakete tika piegādāta, ar mani vairs nesazinājās, bet konts joprojām ir aktīvs uz šodienu (pēdējo reizi aktīvs: 2023. gada 9. oktobris).
Tas varētu atstāt nelielu interpretācijas iespēju, bet man viss ir diezgan skaidrs.
No datiem, ko es redzu adresē, redzu, ka persona, kas atrodas aiz konta, ir no ASV! (Neprasiet man viņa adresi
)
Es varētu turpināt pievienot pierādījumus iepriekš minētajiem apgalvojumiem (ekrānšāviņi + video), kas man ir, bet tas ir laika un enerģijas izšķiešana!
Citas situācijas, kas ir radījušas manu viedokli par aaron ir:
1. Kad es tikko sāku strādāt kā pārdevējs, man bija tādi lietotāji kā Chobeskunk un vēl 2 cilvēki no Francijas, kas gaidīja aaron atbildi jau vairāk nekā 3 nedēļas pēc pasūtījuma veikšanas un monētu nosūtīšanas, un kopš tā laika tas nekad nav apstājies, jo cilvēki ik pa laikam nāca šeit ar to pašu problēmu, ka viņi nedēļām ilgi tiek izsaukti, un tas ir pirms 4 mēnešiem.
Ghosting pēc pasūtījuma pieņemšanas = krāpšana
2. Viņa kokaīns tika pārbaudīts uz 70%, reklamēts uz 90%+
3. Cilvēki pasūtīja metamfetamīnu, saņēma 4MMC
4. Viņš man atzinās, pārdodot oksikodonu, kas sajaukts ar fentanilu.
5. Sludina par 95% 4MMC, bet klientiem sūta netīro sūdus. Kad tas iznāk ārā, viņš patiešām saka, ka viņš to apstrādājis, lidojot uz laboratoriju ar lidmašīnu, lai uzlabotu savu ķīmiķu darbu.
Puiši, tas viss ir tik slikti, es nevaru noticēt, kā tas varētu iet tik ilgi un tālu, un kā šis puisis vēl nav aizliegts?? Tas bija smieklīgi skatīties, bet godīgi, vai mēs vēlamies, lai šāda veida uzmanību, ka lietotājs, kas iegādājās narkotikas par Breaking Bad no tā nokļuva slimnīcā? aaronstevens ir jādodas un katrs no viņa sānu kontiem!
Es tiešām brīnos, cik daudz naudas viņš izkrāpa no cilvēkiem.
Es tiešām mudinu nepieciešamību piespiedu eskreditēšanas darījumus par Breaking Bad, ikviens draging cilvēkus ārpus foruma būtu nekavējoties jāaizliedz, ja to nav piešķīruši administratori.