cilvēk, ja godīgi , jums vajadzētu būt mazliet pacietīgākam un varbūt nedomāt, ka cilvēki ir stulbi tikai tāpēc, ka jautā kaut ko tādu, ko jūs viegli zināt.....
jebkurā gadījumā, jūs atbildējāt kaut ko pavisam citu šajā tēmā par to, kad sākt pievienot ketonu un metilamīnu pēc amalgamas sākšanas, es pareizi jautāju par labāko brīdi, lai pievienotu tos, un, kā diogēns teica, piemēram, un jums piekrita, labākais brīdis ir tad, kad parādās pirmās 3 pazīmes, nevis gaidīt pārāk ilgi...
tas ir tas, ko es jautāju, es zinu, kā darīt amfetamīnu.
es varu saprast, ka šie jautājumi jums ir garlaicīgi, tad es ieteiktu jums neatbildēt uz to.
Es dziļi zinu daudz lietu daudzās jomās, un, ja es tiešām gribu palīdzēt, es to darīšu laipni , jo kāds ir tādas pašas šaubas, kas jums bija pirms laika.
Neuztveriet kā aizvainojumu, vienkārši saku.
attiecībā uz cilvēkiem, kas nav angļi, mēģina runāt, esiet pacietīgs kungs, pasaulē ir daudz vairāk cilvēku, kas runā spāniski nekā angliski, un, kad tūrists vai kāds ierodas manā valstī un vismaz mēģina runāt spāniski, es vienmēr priecājos, esmu laipns un pacietīgs.
Nesen man nācās pārformulēt jautājumu tikai tāpēc, ka jūs domājat, ka mums visiem ir jārunā perfekti angliski, un katrs cilvēks, kas to izlasīja, noteikti saprata.