Omule, ca să fiu sincer, ar trebui să ai un pic mai multă răbdare și poate să nu crezi că oamenii sunt proști doar pentru că întreabă ceva ce tu știi cu ușurință....
Oricum, ați răspuns ceva foarte diferit în acest fir despre când începeți să adăugați cetona și metilamina după ce amalgamul a început, am întrebat corect despre cel mai bun moment pentru a le adăuga, și așa cum a spus diogenes de exemplu, și ați fost de acord, cel mai bun moment este atunci când apar primele 3 semne în loc să așteptați prea mult...
asta e ceea ce cer, știu cum să fac amfetamine.
înțeleg că aceste întrebări sunt plictisitoare pentru tine, atunci îți recomand să nu răspunzi la ele.
Cunosc profund o mulțime de lucruri într-o mulțime de domenii și dacă vreau cu adevărat să ajut, o voi face cu amabilitate, pentru că cineva are aceleași îndoieli pe care le-ai avut tu cu ceva timp în urmă.
nu o lua ca pe o ofensa, doar spuneam.
în ceea ce privește persoanele care nu vorbesc engleza și încearcă să vorbească, aveți răbdare domnule, sunt mult mai mulți oameni în lume care vorbesc spaniola decât engleza, și când un turist sau cineva vine în țara mea și încearcă măcar să vorbească spaniola, sunt întotdeauna fericit, amabil și răbdător.
zilele trecute a trebuit să reformulez o întrebare doar pentru că tu crezi că toți trebuie să vorbim perfect engleza..și fiecare persoană care a citit-o , cu siguranță a înțeles-o.