- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 5
Bună ziua tuturor, am 6 kg de efedrină, am început deja să fac testele prin ruta hipofosforică, acidul pe care îl am este la 80%, bine? sau la ce concentrație ar trebui să fie?
După ce am făcut tot procesul, la sfârșit s-a separat uleiul de partea apoasă, uleiul galben de metamfetamină și s-a format și un strat de culoare maro, am separat cu toluen și culoarea maro a dispărut, am decantat și apoi am început cristalizarea cu HCL în gaz, am coborât la un ph de 5 și nu s-a întâmplat nimic, am continuat să cobor ph-ul până a ajuns la zero și s-a format un strat foarte dens la fund, am pus-o pe un rotaevaporator timp de o oră pentru a elimina toluenul și după ce am scos bila din rotaevaporator a devenit ca o mocirlă, am așteptat să se usuce timp de 24 de ore și era încă umedă, nu știu ce am greșit dar nu am putut cristaliza obiectivul, mi-ar fi de mare ajutor dacă mi-ați putea explica unde am greșit, vă mulțumesc foarte mult
După ce am făcut tot procesul, la sfârșit s-a separat uleiul de partea apoasă, uleiul galben de metamfetamină și s-a format și un strat de culoare maro, am separat cu toluen și culoarea maro a dispărut, am decantat și apoi am început cristalizarea cu HCL în gaz, am coborât la un ph de 5 și nu s-a întâmplat nimic, am continuat să cobor ph-ul până a ajuns la zero și s-a format un strat foarte dens la fund, am pus-o pe un rotaevaporator timp de o oră pentru a elimina toluenul și după ce am scos bila din rotaevaporator a devenit ca o mocirlă, am așteptat să se usuce timp de 24 de ore și era încă umedă, nu știu ce am greșit dar nu am putut cristaliza obiectivul, mi-ar fi de mare ajutor dacă mi-ați putea explica unde am greșit, vă mulțumesc foarte mult
↑View previous replies…
- Reaction score
- 43
Tot ce a trebuit să faceți a fost să separați uleiul fb de apa caustică în. O pâlnie sep spălați uleiul fb cu o cantitate egală de dh20 aruncați dh20 apoi adăugați o cantitate egală de acetonă anhidră tritați cu acid hcl până când pH-ul a fost de 5,8 adăugați 1 ml de dh20 la fiecare gram de meth hcl apoi evacuați înainte de a obține o spumă pe partea de sus t puneți-l într-un dulap întunecat și lăsați natura să-și facă treaba nu este nevoie de gaz și de a face lucrurile dificile
- Reaction score
- 43
Tocmai am citit acest lucru corect pH 0 mare nu nu trebuie să-l freebase din nou și veți pierde produsul, de asemenea, din uita la paharul dvs. l-ați centrat atunci când faceți distilarea și a adus caustic peste cu uleiul dvs. atunci când faceți distilarea umedă simplă sau abur nu mai departe de un sfert de drum în jos condensatorul de presiune de vapori ok lent și constant câștigă cursa aici pacienți
De asemenea, nu veți face gheață prin gazarea produsului, veți face pulbere albă care trebuie să fie filtrată și spălată cu acetonă anhidră, apoi recristalizată cu dh20 sau solvent
De asemenea, nu veți face gheață prin gazarea produsului, veți face pulbere albă care trebuie să fie filtrată și spălată cu acetonă anhidră, apoi recristalizată cu dh20 sau solvent
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
Nivelul ph-ului nu trebuie să scadă sub 5,8, re-extrageți pH-ul cu hidroxid de sodiu la 13 din nou Și cristalizați cu atenție
Dacă gazul hcl nu funcționează, încercați acest lucru:
Puneți stratul de toluen într-un pahar și adăugați o cantitate egală de apă pură, adăugați cu atenție, picătură cu picătură, hcl până la pH 5,8 (când măsurați pH-ul, măsurați stratul de apă, nu stratul de toluen)
Se agită energic pentru o perioadă lungă de timp și se separă stratul de apă, evaporând apa
Îmi cer scuze pentru limba engleză proastă
Dacă gazul hcl nu funcționează, încercați acest lucru:
Puneți stratul de toluen într-un pahar și adăugați o cantitate egală de apă pură, adăugați cu atenție, picătură cu picătură, hcl până la pH 5,8 (când măsurați pH-ul, măsurați stratul de apă, nu stratul de toluen)
Se agită energic pentru o perioadă lungă de timp și se separă stratul de apă, evaporând apa
Îmi cer scuze pentru limba engleză proastă
↑View previous replies…
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
- By B.d.p.n.e
Încercați să curățați cristalele:
Puneți hârtia de filtru într-o pâlnie de sticlă și împrăștiați toate cristalele într-un strat subțire de pulbere pe hârtia de filtru, Apoi spălați-vă cristalele cu acetonă anhidră și apoi uscați-le
Dacă există încă impurități, reacția din timpul construcției este infectată cu prea multe impurități, încercați calea Moscovei
Puneți hârtia de filtru într-o pâlnie de sticlă și împrăștiați toate cristalele într-un strat subțire de pulbere pe hârtia de filtru, Apoi spălați-vă cristalele cu acetonă anhidră și apoi uscați-le
Dacă există încă impurități, reacția din timpul construcției este infectată cu prea multe impurități, încercați calea Moscovei
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Bună, scuze pentru răspunsul lung. Vă referiți la cristale mari? Trebuie să separați d-Meth și apoi să îl cristalizați.