- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 5
dobrý deň všetkým, mám 6 kg efedrínu, už som začal robiť testy hypofosfátovou cestou, kyselina, ktorú mám, je na 80 %, v poriadku? alebo v akej koncentrácii by mala byť?
Po vykonaní celého procesu sa na konci oddelil olej od vodnej časti, žltý metamfetamínový olej a vytvorila sa aj hnedo sfarbená vrstva, oddelil som toluénom a hnedá farba zmizla, dekantoval som a potom som začal kryštalizáciu s HCL v plyne, znížil som to na ph 5 a nič sa nedialo, znižoval som ph až na nulu a na dne sa vytvorila veľmi hustá vrstva, dal som to na hodinu na rotačný odparovač, aby som z toho odstránil toluén a po vybratí gule z rotačného odparovača sa z toho stala taká kaša, čakal som 24 hodín, kým to vyschne a stále to bolo mokré, neviem, čo som urobil zle, ale nepodarilo sa mi vykryštalizovať cieľ, veľmi by mi pomohlo, keby ste mi mohli vysvetliť, kde som urobil chybu, ďakujem veľmi pekne
Po vykonaní celého procesu sa na konci oddelil olej od vodnej časti, žltý metamfetamínový olej a vytvorila sa aj hnedo sfarbená vrstva, oddelil som toluénom a hnedá farba zmizla, dekantoval som a potom som začal kryštalizáciu s HCL v plyne, znížil som to na ph 5 a nič sa nedialo, znižoval som ph až na nulu a na dne sa vytvorila veľmi hustá vrstva, dal som to na hodinu na rotačný odparovač, aby som z toho odstránil toluén a po vybratí gule z rotačného odparovača sa z toho stala taká kaša, čakal som 24 hodín, kým to vyschne a stále to bolo mokré, neviem, čo som urobil zle, ale nepodarilo sa mi vykryštalizovať cieľ, veľmi by mi pomohlo, keby ste mi mohli vysvetliť, kde som urobil chybu, ďakujem veľmi pekne
↑View previous replies…
- Reaction score
- 43
Stačilo oddeliť fb olej od žieravej vody v. Oddeľovací lievik premyť fb olej rovnakým množstvom dh20 zlikvidovať dh20 potom pridať rovnaké množstvo bezvodého acetónu tritrovať kyselinou hcl, kým pH nebolo 5,8 pridať 1 ml dh20 na každý gram meth hcl potom odparovať skôr, ako sa vám na vrchu vytvorí šupka t dať to do tmavej skrine a nechať prírodu robiť svoju prácu netreba plynofikovať a komplikovať veci
- Reaction score
- 43
Práve som si to prečítal správne pH 0 veľké nie nie musíte ho znova uvoľniť a váš produkt sa stratí aj z pohľadu na vašu kadičku, ktorú ste opásali pri destilácii a priniesli žieravinu spolu s olejom pri destilácii či už jednoduchej alebo parnej nie ďalej ako do štvrtiny cesty kondenzátorom vám tlak pary ok pomaly a isto tu vyhráva pacient
Taktiež nebudete vyrábať ľad kúpou splyňovania produktu, budete vyrábať biely prášok, ktorý sa musí prefiltrovať a premyť bezvodým acetónom a potom rekryštalizovať pomocou dh20 alebo rozpúšťadla
Taktiež nebudete vyrábať ľad kúpou splyňovania produktu, budete vyrábať biely prášok, ktorý sa musí prefiltrovať a premyť bezvodým acetónom a potom rekryštalizovať pomocou dh20 alebo rozpúšťadla
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
Hladina ph by nemala klesnúť pod 5,8, opätovne extrahujte pH hydroxidom sodným na 13. A opatrne kryštalizujte
Ak hcl plyn nefunguje, skúste toto:
Vložte toluénovú vrstvu do kadičky a pridajte rovnaké množstvo čistej vody, opatrne po kvapkách pridajte hcl na pH 5,8 (pri meraní pH merajte vrstvu vody, nie toluénovú vrstvu)
Dlho intenzívne pretrepávajte a oddeľte vrstvu vody, čím sa voda odparí
Ospravedlňujeme sa za zlé eng
Ak hcl plyn nefunguje, skúste toto:
Vložte toluénovú vrstvu do kadičky a pridajte rovnaké množstvo čistej vody, opatrne po kvapkách pridajte hcl na pH 5,8 (pri meraní pH merajte vrstvu vody, nie toluénovú vrstvu)
Dlho intenzívne pretrepávajte a oddeľte vrstvu vody, čím sa voda odparí
Ospravedlňujeme sa za zlé eng
↑View previous replies…
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
- By B.d.p.n.e
Skúste vyčistiť kryštály:
Umiestnite filtračný papier do skleneného lievika a rozotrite všetky kryštály v tenkej vrstve prášku na filtračný papier, Potom umyte kryštály bezvodým acetónom a potom ich vysušte.
Ak sa stále vyskytujú nečistoty, reakcia počas konštrukcie je infikovaná príliš veľkým množstvom nečistôt, skúste moskovskú cestu
Umiestnite filtračný papier do skleneného lievika a rozotrite všetky kryštály v tenkej vrstve prášku na filtračný papier, Potom umyte kryštály bezvodým acetónom a potom ich vysušte.
Ak sa stále vyskytujú nečistoty, reakcia počas konštrukcie je infikovaná príliš veľkým množstvom nečistôt, skúste moskovskú cestu
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Dobrý deň, ospravedlňujem sa za dlhú odpoveď. Máte na mysli veľké kryštály? Potrebujete oddeliť d-Meth a potom ho vykryštalizovať.
Syntéza hydrochloridu d-metamfetamínu prostredníctvom kyseliny vínnej
https://bbgate.com/threads/methamphetamine-isomers-separation-by-tartaric-acid.9690/...