človek, če sem iskren , bi moral imeti malo več potrpljenja in morda ne misliti, da so ljudje neumni samo zato, ker sprašujejo nekaj, kar ti enostavno veš....
Kakorkoli že, v tej temi si odgovoril na nekaj povsem drugega o tem, kdaj začeti dodajati keton in metilamin po začetku amalgama, pravilno sem vprašal o najboljšem trenutku za dodajanje teh, in kot je na primer dejal diogenes in si se strinjal, najboljši trenutek je, ko se pojavijo prvi trije znaki, namesto da bi preveč čakal...
to je tisto, kar sprašujem, vem, kako narediti amfetamine.
razumem, da so ta vprašanja za vas dolgočasna, potem bi vam priporočal, da ne odgovarjate na to.
globoko poznam veliko stvari na veliko področjih in če res želim pomagati, ill prijazno , ker ima nekdo enak dvom, ki ste ga imeli pred časom.
Ne jemljite tega kot žalitev, samo pravim.
glede neangleških ljudi, ki se poskušajo pogovarjati, bodite potrpežljivi, gospod, na svetu je veliko več ljudi, ki govorijo špansko kot angleško, in ko turist ali nekdo pride v mojo državo in vsaj poskuša govoriti špansko, sem vedno vesel, prijazen in potrpežljiv.
nedavno sem moral preoblikovati vprašanje samo zato, ker menite, da moramo vsi govoriti popolnoma angleško..in vsaka oseba, ki ga je prebrala, ga je zagotovo razumela.