no , preizkusil sem amalgam z izpiranjem in brez izpiranja, in rezultat je enak v donosu.... torej, raje izpiram, da odstranim vsaj del, pri proizvodnji mdma je veliko poti, vendar če se odločite za alkalno-kislinske ekstrakcije, bi moral HG tako ali tako samo priti ven, če so donosi enaki.Zakaj ne bi poskusili odpraviti že v prvem koraku? morda pri končnem rezultatu to ni pomembno, vendar če ste lahko manj izpostavljeni HG pri doseganju teh korakov, menim, da je vredno vložiti 3 minute v korak izpiranja.
kar zadeva p2np , mislim, da sploh ni nujno, da je folija AL popolnoma "stopljena" (moja angleščina, haha), zdi se, da lahko zavržete veliko nereagirane folije brez izgube izkoristka, vendar pri MDMA, če ne počakate, da je folija AL popolnoma zreagirana, boste imeli veliko izgubo izkoristka.
kar zadeva temperaturo, menim, da je treba ohraniti pravilno reakcijsko temperaturo, tudi ko je eksotermna reakcija končana, ko je končana, mehurčki itd. še naprej tečejo in manj časa je treba čakati...
če jo pustimo pri miru, se bo reakcija nadaljevala, dokler se ne bo vse odzvalo, vendar lahko zamuja več kot 12 ur, običajno jo pustimo čez noč.
ker je amalgam ravnovesje, ki ga je težko nadzorovati 100-odstotno, ga je treba ves čas opazovati, v idealnem primeru bi se morala reakcija končati v teh 6 urah, brez zunanje temperature, vendar je to odvisno od odločitve, morda v nekaj sekundah? samo počakajte, da vidite temno sivo... počakajte, da folija plava? ko se to zgodi, koliko boste počakali do izpiranja ali dodajanja prekurzorjev?
Mogoče bom nekoč lahko vedno delal enako, vendar ta dan še ni prišel, haha.
Oprostite za moj španski jezik