Her ne kadar aaron birçok kişiyle iyi iş yapsa ve siparişleri konusunda genel olarak iyi bir tempoya sahip olsa da, benim için onunla ilgili her şey en başından beri şüpheliydi çünkü kişisel amaçlarla topluluğa gerçekten katılmadığını söyleyebilirdim ve ayrıca asla aynı yerde bir arada görünmeyen geniş stoğu bana sadece 'Darknet Satıcısı 101' gibi görünüyordu, Her neyse, dropshipping modern bir iş modelidir, ancak açıkça adam olmadığınızda bu tür bir reklamın yapılmasını sevimsiz buldum
Şüpheli davranışları nedeniyle, bu büyük topluluğu kişisel kazancı için istismar edeceği gerçeğinden dolayı ona karşı gerçekten çok kin besledim.
Yalanlar genellikle uzun bir yol kat etmez, bu olayda aaron'un kendisi ve bu pazarda sahip olduğu diğer birçok kişilik (alıcılar ve satıcılar) etrafında yarattığı ilgi çekici komplo, bu yıl 29 Ağustos'ta benim için ortaya çıktı. Yine de bu konuda bir şey yapmak istemedim çünkü darkweb'de farklı kimliklere sahip olmak çok yaygın bir şey ve benim de yaptığım bir şey.
Bununla birlikte, 22 Ağustos'ta Breaking Bad'de bir kullanıcı benimle iletişime geçti ve özel kullanım için Oxycodone başta olmak üzere çok çeşitli ilaçlar istedi. Konuşmaya başladık ve yaklaşık bir hafta sonra paket yola çıktı. İşte o anda alıcı aşağıdaki mesajla benimle tekrar iletişime geçti:
Bu aşamada bir ara vermenizi, oturumu açmanızı ve bu kimliğin size tanıdık gelip gelmediğine bakmanızı istiyorum
Hikaye devam ediyor...
Daha önce aaron ile oturumda hiç iletişim kurmadığım için, neler olacağını göremedim ve kim olduğumu bildirmek için 'Yo Gordon' şeklinde tembel bir mesajla kullanıcıyla iletişime geçmeye devam ettim.
2 saat 2 dakika sonra mesaj talebim kabul edildi. Kullanıcı cevap verdi:
Onunla yüzleşmeye devam ettiğimde şöyle dedi:
Daha önce ÇOK duyarlı olmasına ve ABD'de hala öğlen olmasına rağmen tüm gün boyunca hiçbir şey söylemedi
Kazmaya devam ettim:
Çıktı ve dedi ki:
Müşterimin onu neden bana yönlendirdiğine dair bazı fugazi açıklamalar aldım, çünkü aaron'un ABD'de büyük bir Oxycodone tedarikçisi olması gerekiyordu
Bana göre oldukça açık
Bana profili gönderen BB kullanıcısı da bir gün boyunca cevap vermedi ve sonra söyledi:
Cevap verdiğimde:
Cevap alamadım, paket teslim edildiğinde bir daha benimle iletişime geçilmedi ancak hesap bugün itibariyle hala aktif (son aktif olduğu zaman: 9 Ekim 2023)
Bu biraz yoruma açık bir alan bırakabilir ama bana göre her şey oldukça açık.
Adreste görebildiğim verilere göre hesabın arkasındaki kişi ABD'den! (Bana adresini sormayın
)
Elimdeki yukarıdaki ifadelerin kanıtlarını (ekran görüntüleri + videolar) eklemeye devam edebilirim, ancak bu zaman ve enerji kaybıdır!
Aaron hakkında fikir sahibi olmama neden olan diğer durumlar şunlardır:
1. Satıcı olarak yeni başladığımda, Chobeskunk gibi kullanıcılar ve Fransa'dan 2 kişi daha sipariş verdikten ve jeton gönderdikten sonra 3 haftadan fazla bir süredir aaron'un cevabını bekliyordu, o zamandan beri insanlar buraya gelip haftalarca aynı hayaletlenme sorunuyla hiç durmadı ve bu 4 ay önceydi.
Sipariş aldıktan sonra hayalet = dolandırıcılık
2. Kokaini %70'te test edildi, %90+'da reklamı yapıldı
3. İnsanlar Meth sipariş etti, 4MMC aldı
4. Oturumda Fentanil ile bağlanmış Oksikodon sattığını itiraf etti.
5. 95 4MMC hakkında paylaşım yapıyor ama müşterilere kirli mal gönderiyor. Bu ortaya çıktığında, kimyagerlerinin çalışmalarını iyileştirmek için uçakla laboratuvara uçarak bunu gerçekten hallettiğini söylüyor
Çocuklar, tüm bunlar o kadar kötü ki, nasıl bu kadar uzun süre devam edebildiğine ve bu adamın hala nasıl yasaklanmadığına inanamıyorum? İzlemesi gülünçtü ama dürüst olmak gerekirse, Breaking Bad'de uyuşturucu satın alan bir kullanıcının bu yüzden hastaneye kaldırıldığı türden bir ilgi istiyor muyuz? aaronstevens'ın ve her bir yan hesabının gitmesi gerekiyor!
İnsanlardan ne kadar para dolandırdığını gerçekten merak ediyorum.
Breaking Bad'de zorunlu emanet işlemlerine ihtiyaç duyulmasını gerçekten teşvik ediyorum, forum dışında insanları sürükleyen herkes, yöneticiler tarafından verilmediyse derhal yasaklanmalıdır.