dostum, dürüst olmak gerekirse, biraz daha sabırlı olmalısın ve belki de sadece kolayca bildiğin bir şeyi soruyorlar diye insanların aptal olduğunu düşünmemelisin....
her neyse, bu başlıkta amalgam başladıktan sonra keton ve metilamin eklemeye ne zaman başlayacağınızla ilgili çok farklı bir şey yanıtladınız, bunları eklemek için en iyi zamanı doğru bir şekilde sordum ve örneğin diogenes'in dediği gibi ve siz de aynı fikirdeydiniz, en iyi zaman çok fazla beklemek yerine ilk 3 işaretin ortaya çıktığı zamandır...
ben de bunu soruyorum, amfetaminlerin nasıl yapıldığını biliyorum.
bu sorularin si̇zi̇n i̇çi̇n sikici olduğunu anlayabi̇li̇yorum, o zaman cevap vermemeni̇zi̇ tavsi̇ye ederi̇m.
bi̇rçok alanda bi̇rçok şeyi̇ deri̇nden bi̇li̇yorum ve eğer gerçekten yardim etmek i̇sti̇yorsam, nazi̇kçe yapacağim, çünkü bi̇ri̇si̇ zaman önce si̇zi̇nle ayni şüpheye sahi̇pti̇.
bunu bir ima olarak algılamayın, sadece söylüyorum.
i̇ngi̇li̇z olmayan i̇nsanlarin konuşmaya çalişmasina geli̇nce, sabirli olun efendi̇m, dünyada i̇spanyolca konuşan i̇nsan sayisi i̇ngi̇li̇zceden çok daha fazla ve bi̇r turi̇st ya da bi̇ri̇ ülkeme geldi̇ği̇nde ve en azindan i̇spanyolca konuşmaya çaliştiğinda ben her zaman mutlu, nazi̇k ve sabirli olurum.
Geçen gün bir soruyu yeniden formüle etmek zorunda kaldım çünkü hepimizin mükemmel İngilizce konuşması gerektiğini düşünüyorsunuz... ve bunu okuyan her bir kişi kesinlikle anladı.