amalgamı durulamalı ve durulamasız olarak test ettim ve sonuç verimlerde aynı.... o zaman, en azından bir kısmını ortadan kaldırmak için durulamayı tercih ederim, mdma üretiminde birçok yol vardır, ancak alkali-asit ekstraksiyonları yapmaya karar verirseniz, HG sadece dışarı çıkmalıdır, her neyse, verim aynı ise...neden ilk adımda elimine etmeye çalışmıyorsunuz? belki nihai sonuçta önemli değildir, ancak bu adımlara ulaşırken HG'ye daha az maruz kalabilirseniz, durulama adımında 3 dakikaya değeceğini düşünüyorum.
p2np'ye gelince, aslında AL folyonun tamamen "erimiş" olmasının gerekli olmadığını düşünüyorum (ingilizcem haha), verim kaybı olmadan çok fazla reaksiyona girmemiş folyoyu atabilirsiniz, ancak MDMA'da AL folyonun tamamen reaksiyona girmesini beklemezseniz verimde büyük bir kayıp yaşarsınız.
Sıcaklığa gelince, bence doğru reaksiyon sıcaklığını korumak için uygulanmalıdır, ekzotermik reaksiyon bittiğinde bile, kabarcıklanma vb. çalışmaya devam eder ve beklemek için daha az zaman kalır ...
eğer kendi haline bırakırsak, reaksiyon her şey reaksiyona girene kadar devam edecektir, ancak 12 saatten fazla gecikebilir, normalde gece boyunca bırakılır.
amalgam %100 kontrol edilmesi zor bir denge olduğu için izlemeye devam etmeliyiz, ideal olarak bu 6 saat içinde dış sıcaklık olmadan reaksiyonu bitirmeliyiz, ancak bu belki saniyelik bir karara bağlıdır? sadece koyu gri görmeyi bekleyin... folyo yüzene kadar bekleyin? olduğunda durulayana kadar ne kadar bekleyecek veya öncülleri ekleyecek?
belki bir gün hep aynısını yapabileceğim, ama o gün henüz gelmedi haha
İspanyolcam için özür dilerim