- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 5
herkese iyi günler, elimde 6 kg efedrin var, hipofosforlu yolla testleri yapmaya başladım, elimdeki asit %80'de, tamam mı? veya hangi konsantrasyonda olmalı?
Tüm işlemi yaptıktan sonra sonunda sulu kısımdan yağ ayrıldı, sarı metamfetamin yağı ve kahverengi renkli bir tabaka da oluştu, toluen ile ayırdım ve kahverengi renk kayboldu, dekante ettim ve sonra gazda HCL ile kristalizasyona başladım, 5 ph'a düşürdüm ve hiçbir şey olmadı, sıfıra ulaşana kadar ph'ı düşürmeye devam ettim ve altta çok yoğun bir tabaka oluştu, Tolueni uzaklaştırmak için bir saat rotaevaporatöre koydum ve topu rotaevaporatörden çıkardıktan sonra çamur gibi oldu, 24 saat kurumasını bekledim ve hala ıslaktı, neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum ama hedefi kristalize edemedim, bana nerede hata yaptığımı açıklayabilirseniz çok yardımcı olur, çok teşekkür ederim
Tüm işlemi yaptıktan sonra sonunda sulu kısımdan yağ ayrıldı, sarı metamfetamin yağı ve kahverengi renkli bir tabaka da oluştu, toluen ile ayırdım ve kahverengi renk kayboldu, dekante ettim ve sonra gazda HCL ile kristalizasyona başladım, 5 ph'a düşürdüm ve hiçbir şey olmadı, sıfıra ulaşana kadar ph'ı düşürmeye devam ettim ve altta çok yoğun bir tabaka oluştu, Tolueni uzaklaştırmak için bir saat rotaevaporatöre koydum ve topu rotaevaporatörden çıkardıktan sonra çamur gibi oldu, 24 saat kurumasını bekledim ve hala ıslaktı, neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum ama hedefi kristalize edemedim, bana nerede hata yaptığımı açıklayabilirseniz çok yardımcı olur, çok teşekkür ederim
↑View previous replies…
- Reaction score
- 43
Tek yapmanız gereken fb yağını kostik sudan ayırmaktı. Fb yağını eşit miktarda dh20 ile yıkayın dh20'yi atın sonra eşit miktarda susuz aseton ekleyin pH 5.8 olana kadar hcl asit ile tritatize edin her gram meth hcl'ye 1ml dh20 ekleyin sonra üstte bir kaymak almadan önce boşaltın karanlık bir dolaba koyun ve doğanın işini yapmasına izin verin gaza ve işleri zorlaştırmaya gerek yok
- Reaction score
- 43
Bunu doğru bir şekilde okudum pH 0 büyük hayır hayır tekrar serbest bırakmanız gerekiyor ve ürününüzü kaybedeceksiniz ayrıca beherinize bakarak damıtma yaparken kuşakladınız ve damıtma yaparken yağınızla birlikte kostik getirdiniz ister basit ister buhar olsun, kondansatörden aşağıya doğru yolun dörtte birinden daha fazla buhar basıncı tamam yavaş ve istikrarlı burada yarışı kazanır hastalar
Ayrıca ürünü gazlayarak buz satın almayacaksınız, filtrelenmesi gereken beyaz toz elde edeceksiniz, susuz asetonla yıkandıktan sonra dh20 veya çözücü ile yeniden kristalize edilecektir.
Ayrıca ürünü gazlayarak buz satın almayacaksınız, filtrelenmesi gereken beyaz toz elde edeceksiniz, susuz asetonla yıkandıktan sonra dh20 veya çözücü ile yeniden kristalize edilecektir.
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
Ph seviyesi 5,8'in altına düşmemelidir, pH'ı sodyum hidroksit ile tekrar 13'e çıkarın ve dikkatlice kristalize edin
Eğer hcl gazı işe yaramazsa, şunu deneyin:
Toluen tabakasını bir behere koyun ve eşit miktarda saf su ekleyin, pH 5,8'e kadar dikkatlice damla damla hcl ekleyin (pH ölçerken toluen tabakasını değil su tabakasını ölçün)
Uzun süre kuvvetlice çalkalayın ve su tabakasını ayırarak suyu buharlaştırın
Kötü mühendislik için üzgünüm
Eğer hcl gazı işe yaramazsa, şunu deneyin:
Toluen tabakasını bir behere koyun ve eşit miktarda saf su ekleyin, pH 5,8'e kadar dikkatlice damla damla hcl ekleyin (pH ölçerken toluen tabakasını değil su tabakasını ölçün)
Uzun süre kuvvetlice çalkalayın ve su tabakasını ayırarak suyu buharlaştırın
Kötü mühendislik için üzgünüm
↑View previous replies…
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
- By B.d.p.n.e
Kristalleri temizlemeyi deneyin:
Filtre kağıdını bir cam huniye yerleştirin ve tüm kristalleri ince bir toz tabakası halinde filtre kağıdının üzerine yayın, Ardından kristallerinizi susuz asetonla yıkayın ve ardından kurutun
Hala kirlilik varsa, yapım sırasındaki reaksiyona çok fazla kirlilik bulaşmıştır, Moskova yolunu deneyin
Filtre kağıdını bir cam huniye yerleştirin ve tüm kristalleri ince bir toz tabakası halinde filtre kağıdının üzerine yayın, Ardından kristallerinizi susuz asetonla yıkayın ve ardından kurutun
Hala kirlilik varsa, yapım sırasındaki reaksiyona çok fazla kirlilik bulaşmıştır, Moskova yolunu deneyin
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Merhaba, uzun cevap için özür dilerim. Büyük kristalleri mi kastediyorsunuz? d-Meth'i ayırmanız ve sonra kristalleştirmeniz gerekir.
Tartarik Asit Yoluyla d-Metamfetamin Hidroklorür Sentezi
- Novator
- 174
https://bbgate.com/threads/methamphetamine-isomers-separation-by-tartaric-acid.9690/...