- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 5
hea pärastlõuna kõigile, mul on 6kg efedriini, ma olen juba alustanud katsete tegemist hüpofosforiidi kaudu, hape, mis mul on 80%, okei? või millises kontsentratsioonis peaks see olema?
Pärast kogu protsessi tegemist, lõpus eraldus õli veeosast, tekkis kollane metamfetamiiniõli ja ka pruunikas värviline kiht, eraldasin tolueeniga ja pruun värvus kadus, dekanteerisin ja siis alustasin kristalliseerumist HCL gaasil, alandasin ph 5 ja midagi ei juhtunud, jätkasin ph alandamist kuni nullini ja põhja tekkis väga tihe kiht, Panin selle rotaevaporisaatorile tunniks, et eemaldada see tolueen ja pärast rotaevaporisaatorist eemaldamist muutus see nagu lörts, ootasin 24 tundi kuivamist ja see oli ikka veel märg, ma ei tea mis ma valesti tegin, aga ma ei suutnud kristalliseeruda eesmärk, oleks väga abiks, kui te saaksite mulle selgitada, kus ma eksisin, aitäh palju
Pärast kogu protsessi tegemist, lõpus eraldus õli veeosast, tekkis kollane metamfetamiiniõli ja ka pruunikas värviline kiht, eraldasin tolueeniga ja pruun värvus kadus, dekanteerisin ja siis alustasin kristalliseerumist HCL gaasil, alandasin ph 5 ja midagi ei juhtunud, jätkasin ph alandamist kuni nullini ja põhja tekkis väga tihe kiht, Panin selle rotaevaporisaatorile tunniks, et eemaldada see tolueen ja pärast rotaevaporisaatorist eemaldamist muutus see nagu lörts, ootasin 24 tundi kuivamist ja see oli ikka veel märg, ma ei tea mis ma valesti tegin, aga ma ei suutnud kristalliseeruda eesmärk, oleks väga abiks, kui te saaksite mulle selgitada, kus ma eksisin, aitäh palju
↑View previous replies…
- Reaction score
- 43
Kõik, mida pidi tegema, oli fb-õli eraldamine söövitavast veest in. A sep funnel pesta fb õli võrdse koguse dh20 ära visata dh20 siis lisada võrdse koguse veevaba atsetooni tritaat hcl hape til pH oli 5,8 lisada 1ml dh20 iga grammi met hcl siis evap enne saad skim peal t panna see pimedas kapis ja lasta looduse teha oma asja ei ole vaja gaasi ja teha asju keeruliseks
- Reaction score
- 43
Ma lihtsalt lugesin seda korralikult pH 0 suur ei ei sa pead freebase see uuesti ja teie läheb kaotada toote ka vaadates oma keeduklaasi olete vööga seda kui teed destillatsiooni ja tõi kausti üle oma õli kui teed destillatsiooni kas lihtne või auru mitte kaugemale kui veerand tee alla kondensaator sa aururõhk ok aeglane ja kindel võidab võistluse siin patsientidel
Ka teie ei kavatse teha jää osta gaasistades toote te teete valge pulber, mis tuleb filterd pestakse veevaba atsetooniga siis ümberkristalliseeritud dh20 või lahustiga
Ka teie ei kavatse teha jää osta gaasistades toote te teete valge pulber, mis tuleb filterd pestakse veevaba atsetooniga siis ümberkristalliseeritud dh20 või lahustiga
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
Ph-tase ei tohiks langeda alla 5,8, ekstraheerige pH uuesti naatriumhüdroksiidiga kuni 13-ni ja kristalliseerige ettevaatlikult
Kui hcl gaas ei tööta, proovige seda:
Pange tolueenikiht keeduklaasi ja lisage võrdne kogus puhast vett, lisage ettevaatlikult tilguti hcl, kuni pH on 5,8 (pH mõõtmisel mõõtke veekihti, mitte tolueenikihti)
Loksutage pikalt ja jõuliselt ja eraldage veekiht, aurustades vett.
Vabandust halva eng
Kui hcl gaas ei tööta, proovige seda:
Pange tolueenikiht keeduklaasi ja lisage võrdne kogus puhast vett, lisage ettevaatlikult tilguti hcl, kuni pH on 5,8 (pH mõõtmisel mõõtke veekihti, mitte tolueenikihti)
Loksutage pikalt ja jõuliselt ja eraldage veekiht, aurustades vett.
Vabandust halva eng
↑View previous replies…
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
- By B.d.p.n.e
Proovige kristallide puhastamist:
Asetage filterpaber klaassõnnikusse ja laotage kõik kristallid õhukese pulbrikihina filterpaberile, Seejärel peske oma kristallid veevaba atsetooniga ja seejärel kuivatage neid
Kui on veel lisandeid, on reaktsioon ehituse ajal nakatunud liiga palju lisandeid, proovige Moskva marsruuti
Asetage filterpaber klaassõnnikusse ja laotage kõik kristallid õhukese pulbrikihina filterpaberile, Seejärel peske oma kristallid veevaba atsetooniga ja seejärel kuivatage neid
Kui on veel lisandeid, on reaktsioon ehituse ajal nakatunud liiga palju lisandeid, proovige Moskva marsruuti
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Tere, vabandust pika vastuse eest. Kas te mõtlete suuri kristalle? Teil on vaja eraldada d-Meth ja seejärel kristalliseerida see.