În timp ce Aaron făcea afaceri bune cu mulți și, în general, avea un ritm bun în ceea ce privește comenzile sale, pentru mine totul în legătură cu el a fost suspect de la început, deoarece mi-am dat seama că nu era cu adevărat implicat în comunitate în scopuri personale și, de asemenea, stocul său larg care nu părea să fie niciodată împreună în același loc mi s-a părut a fi "Darknet Vendor 101", în orice caz, dropshipping-ul este un model de afaceri modern, dar mi s-a părut ieftin să ai această formă de publicitate atunci când în mod clar nu ești tipul
Din cauza comportamentului său suspect, am început să îi port o mare dușmănie, pentru faptul că a exploatat această comunitate minunată pentru câștigul său personal.
De obicei, minciunile nu merg niciodată prea departe, în acest incident, intriga pe care a creat-o Aaron în jurul său și al multor alte personaje (cumpărători și vânzători) pe care le are pe această piață a fost descoperită pentru mine pe 29 august anul acesta. Cu toate acestea, nu am simțit nevoia să fac nimic în această privință, deoarece a avea identități diferite pe darkweb este ceva foarte obișnuit și ceva ce fac și eu.
Cu toate acestea, era 22 august când un utilizator m-a contactat pe Breaking Bad, cerându-mi o mare varietate de droguri, dar în principal Oxycodone pentru uz privat. Am intrat în vorbă și, aproximativ o săptămână mai târziu, pachetul era pe drum. Acesta a fost momentul în care cumpărătorul m-a contactat din nou cu următorul mesaj:
Deci, în acest stadiu, aș dori să luați o pauză, să deschideți sesiunea și să vedeți dacă acest ID vă este cunoscut
Povestea continuă...
Deoarece nu am avut niciodată contact pe sesiune cu Aaron înainte, nu am putut vedea ce era pe cale să se desfășoare și am procedat la contactarea utilizatorului cu un mesaj leneș "Yo Gordon" pentru a-l anunța cine sunt eu.
2 ore și 2 minute mai târziu cererea mea de mesaj a fost acceptată. Utilizatorul a răspuns:
Când am procedat la confruntarea cu el spunând:
Nu a spus nimic pentru întreaga zi, deși a fost foarte receptiv înainte și în SUA era încă amiază
Am continuat să sap:
El a ieșit și a spus:
Am primit niște explicații fugitive cu privire la motivul pentru care clientul meu îl trimitea la mine, deoarece Aaron ar trebui să fie un mare furnizor de Oxycodone în SUA
Pentru mine este destul de clar
Utilizatorul BB care mi-a trimis profilul, de asemenea, nu a răspuns timp de o zi și apoi a spus:
Când am răspuns:
Nu am primit niciun răspuns, când pachetul a fost livrat nu am mai fost contactat, dar contul este încă activ de astăzi (ultima dată când a fost activ: 9 octombrie 2023)
Acest lucru ar putea lăsa un mic loc pentru interpretare, dar pentru mine lucrurile sunt destul de clare.
Din datele pe care le pot vedea în adresă, persoana din spatele contului este din SUA! (Nu-mi cereți adresa lui
)
Aș putea continua cu adăugarea de dovezi ale afirmațiilor de mai sus (capturi de ecran + videoclipuri) pe care le am, dar este o pierdere de timp și energie!
Alte situații care au condus la opinia mea despre aaron sunt:
1. Când tocmai am început ca vânzător, am avut utilizatori precum Chobeskunk și alte 2 persoane din Franța care așteptau un răspuns de la aaron timp de peste 3 săptămâni deja, după ce au plasat o comandă și au trimis monede, literalmente nu sa oprit de atunci că oamenii au venit aici din când în când cu aceeași problemă de a fi ghosted timp de săptămâni și asta este acum 4 luni.
Ghosting după ce a luat o comandă = escrocherie
2. Cocaina sa a fost testată la 70%, anunțată la 90%+
3. Oamenii au comandat Meth, au primit 4MMC
4. El recunoaște că mi-a vândut Oxycodone amestecat cu Fentanyl pe Session
5. A postat despre 95% 4MMC, dar a livrat rahat murdar clienților. Când acest lucru iese la iveală, el chiar spune că a rezolvat-o zburând la laborator cu avionul pentru a îmbunătăți munca chimiștilor săi
Băieți, toate acestea sunt atât de rele, nu pot să cred cum a putut continua atât de mult și de departe și cum acest tip nu este interzis încă?? A fost ridicol de urmărit, dar sincer, vrem acest tip de atenție că un utilizator care a cumpărat droguri pe Breaking Bad a ajuns în spital de la ea? aaronstevens trebuie să meargă și fiecare dintre conturile sale laterale!
Chiar mă întreb câți bani a escrocat de la oameni.
Chiar îndemn la nevoia de tranzacții escrow forțate pe Breaking Bad, oricine trage oameni în afara forumului ar trebui să fie imediat interzis dacă nu a fost acordat de administratori.