- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 5
dober dan vsem, imam 6 kg efedrina, začel sem že opravljati teste po hipofosforni poti, kislina, ki jo imam, je 80 %, v redu? ali pri kakšni koncentraciji bi morala biti?
Po izvedbi celotnega postopka se je na koncu olje ločilo od vodnega dela, nastalo je rumeno metamfetaminsko olje in tudi rjavo obarvana plast, ločil sem s toluenom in rjava barva je izginila, dekantiral sem in nato začel kristalizacijo s HCL v plinu, spustil sem ga na ph 5 in nič se ni zgodilo, spuščal sem ph, dokler ni dosegel nič in na dnu je nastala zelo gosta plast, za eno uro sem jo postavil na rotaevaporator, da bi odstranil toluen, po odstranitvi krogle iz rotaevaporatorja pa je postala kot brozga, čakal sem, da se posuši 24 ur, a je bila še vedno mokra, ne vem, kaj sem naredil narobe, vendar mi ni uspelo kristalizirati cilja, v veliko pomoč bi mi bilo, če bi mi razložili, kje sem se zmotil, najlepša hvala.
Po izvedbi celotnega postopka se je na koncu olje ločilo od vodnega dela, nastalo je rumeno metamfetaminsko olje in tudi rjavo obarvana plast, ločil sem s toluenom in rjava barva je izginila, dekantiral sem in nato začel kristalizacijo s HCL v plinu, spustil sem ga na ph 5 in nič se ni zgodilo, spuščal sem ph, dokler ni dosegel nič in na dnu je nastala zelo gosta plast, za eno uro sem jo postavil na rotaevaporator, da bi odstranil toluen, po odstranitvi krogle iz rotaevaporatorja pa je postala kot brozga, čakal sem, da se posuši 24 ur, a je bila še vedno mokra, ne vem, kaj sem naredil narobe, vendar mi ni uspelo kristalizirati cilja, v veliko pomoč bi mi bilo, če bi mi razložili, kje sem se zmotil, najlepša hvala.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 43
Vse, kar ste morali storiti, je bilo ločiti fb olje od jedke vode v. v lijaku za ločevanje fb olje sperite z enako količino dh20 dh20 zavrzite dh20 nato dodajte enako količino brezvodnega acetona tritate s hcl kislino, dokler pH ni 5,8 dodajte 1 ml dh20 na vsak gram meth hcl nato izparite, preden dobite skim na vrhu t postavite v temno omaro in pustite, da narava naredi svoje ni potrebe po plinu in oteževanju stvari
- Reaction score
- 43
Pravkar sem to pravilno prebral pH 0 velik ne ne ne, morate ga ponovno osvoboditi in boste izgubili izdelek tudi od pogleda na vašo čašo, ki ste jo pri destilaciji in prinesli jedko olje pri destilaciji mokro ali paro ne dlje kot do četrtine poti do kondenzatorja, ki ga parni tlak ok počasi in enakomerno zmaga dirko tukaj bolniki
Prav tako ne boste naredili ledu, da bi kupili plin, ki ga boste naredili v belem prahu, ki ga je treba filtrirati, oprati z brezvodnim acetonom in nato rekristalizirati z dh20 ali topilom.
Prav tako ne boste naredili ledu, da bi kupili plin, ki ga boste naredili v belem prahu, ki ga je treba filtrirati, oprati z brezvodnim acetonom in nato rekristalizirati z dh20 ali topilom.
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
Raven ph ne sme padec pod 5,8, ponovno izločite pH z natrijevim hidroksidom na 13 in ponovno previdno kristalizirajte
Če plin hcl ne deluje, poskusite s tem:
V čašo dajte plast toluena in dodajte enako količino čiste vode, previdno po kapljicah dodajte hcl do pH 5,8 (pri merjenju pH merite plast vode in ne plast toluena).
dolgo časa močno stresajte in ločite plast vode, pri čemer voda izhlapi
Opravičujemo se za slabo angleščino
Če plin hcl ne deluje, poskusite s tem:
V čašo dajte plast toluena in dodajte enako količino čiste vode, previdno po kapljicah dodajte hcl do pH 5,8 (pri merjenju pH merite plast vode in ne plast toluena).
dolgo časa močno stresajte in ločite plast vode, pri čemer voda izhlapi
Opravičujemo se za slabo angleščino
↑View previous replies…
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 35
- Deals
- 2
- By B.d.p.n.e
Poskusite očistiti kristale:
Postavite filtrirni papir v steklen lijak in vse kristale v tankem sloju prahu razporedite po filtrirnem papirju, nato kristale sperite z brezvodnim acetonom in jih posušite.
Če so nečistoče še vedno prisotne, je reakcija med gradnjo okužena s preveč nečistočami, poskusite po moskovski poti
Postavite filtrirni papir v steklen lijak in vse kristale v tankem sloju prahu razporedite po filtrirnem papirju, nato kristale sperite z brezvodnim acetonom in jih posušite.
Če so nečistoče še vedno prisotne, je reakcija med gradnjo okužena s preveč nečistočami, poskusite po moskovski poti
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Pozdravljeni, opravičujem se za dolg odgovor. Ali imate v mislih velike kristale? Morate ločiti d-Meth in ga nato kristalizirati.